Oddelki

ČE V VAŠEM BRSKALNIKU IMATE NASTAVLJENO ZAVRAČANJE PIŠKOTKOV TEDAJ SPLETNA TRGOVINA  NE DELUJE (ni mogoča registracija ali prijava) 

 

Pri uporabi spletne trgovine se  na vaš računalnik naložita dva piškotka:

Soglasje

Ime piškotka

Namen

Veljavnost

Vir

Dodatna izbira na žalost ni možna8812c36aa5ae336c2a77bf63211d899aOmogoča registracijo in prijavo uporabnika 24 urdeli.avtoprikolice.si
jsEUCookieslawCheckVsebuje le podatek danega soglasja1 letodeli.avtoprikolice.si

Oba piškotka lahko odstranite iz vašega brskalnika kadarkoli, vendar bosta oba spet naložena, če boste uporabljali storitve internetne trgovine, ker uporaba brez njihove prisotnosti na žalost ni mogoča.

 

SPLOŠNO O PIŠKOTKIH

Kaj so piškotki ?
Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v spletne brskalnike uporabnikov z namenom prepoznavanja posameznih brskalnikov in naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik in ki lahko shranjevanje piškotkov po lastni presoji omeji ali onemogoči že v nastavitvah brskalnika.
Zakaj so piškotki potrebni?
Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Posamezne funkcije elektronskega poslovanja zaenkrat niso mogoče brez piškotkov.Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove izbire in nastavitve in na ta način je brskanje po spletnih straneh bolj učinkovito in prijetno.
Zakaj spletne strani uporabljajo piškotke?
Večina spletnih strani uporablja piškotke kot sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in izbirami posameznega spletnega uporabnika. Piškotki omogočajo tudi zbiranje raznih statistik, o navadah spletnega uporabnika.S pomočjo piškotkov lasnik spletne strani lahko oceni učinkovitost vsebin in oblike svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponuja uporabnikom na svojih spletnih straneh in v drugih medijih.