Kroglične sklopke

Prikolice imajo priklop - kroglično sklopko, ki ustreza standardnemu 50 mm priklopu na osebnem ali kombiniranem vozilu. Kroglične sklopke, zaradi različnih oblik vlečnega oja delimo na naslednje skupine: - KVADRATNA je namenjena prikolicam, ki imajo kvadratno vlečno oje ali kvadratni naletni sistem - OKROGLA je namenjena okroglemu vlečnemu oju a...

Prikolice imajo priklop - kroglično sklopko, ki ustreza standardnemu 50 mm priklopu na osebnem ali kombiniranem vozilu. Kroglične sklopke, zaradi različnih oblik vlečnega oja delimo na naslednje skupine: - KVADRATNA je namenjena prikolicam, ki imajo kvadratno vlečno oje ali kvadratni naletni sistem - OKROGLA je namenjena okroglemu vlečnemu oju ali okroglemu naletnemu sistemu - V je namenjena prikolicam, ki imajo dvojno vlečno oje "V" izvedbe Kroglične sklopke so lahko narejene tudi kot odlitek in so težje ter močnejše (načeloma se izdelujejo le za večje NDM). Pri izbiri razen na obliko oja ali naletnega sistema, morate biti pozorni tudi na primerno največjo dovoljeno maso za katero je kroglična sklopka predvidena ter na razporeditev pritrditvenih vijakov. Razen krogličnih sklopk ponujamo tudi očesne priklope, ki so namenjeni priklopu prikolic na tovorna vozila (kamione) ter kompletne naletne sisteme namenjene prikolicam z zavoro. IZDELKI, KATERE JE MOGOČE KUPITI V INTERNETNI TRGOVINI SO V SPODAJ NAŠTETIH ODDELKIH

Več

Kroglične sklopke Izdelki so v podkategorijah

Podkategorije

 • kvadratne 40-70 mm

  Na zalogi imamo kroglične sklopke, priklope za prikolice, za standardno kvadratno oje, oziroma za kvadratni naletni sistem, pri katerem je dolžina stranice kvadrata 40, 50, 60 ali 70 mm (oznaka "A" na skici). Na zalogi so kvadratne kroglične sklopke za prikolice največje dovoljene mase do 1500 kg.

 • okrogle 35-70 mm

  Na zalogi imamo kroglične sklopke, priklope za prikolice, za standardno okroglo oje ali za naletne sisteme, premera 35, 50, 60 ali 70 mm (oznaka "A" na skici). Na zalogi so okrogle kroglične sklopke za prikolice največje dovoljene mase do 3500 kg. Bodite posebej pozorni, če iščete kroglično sklopko, ki je sestavni del naletnega sistema vaše prikolice z zavoro (pokličite nas, če ste v dvomih).

 • za V oje

  Na zalogi imamo kroglične sklopke, priklope za prikolice, za standardno "V" oje. V kompletu je kroglična sklopka za 75 mm kvadratni profil in nosilec-prehod za pritrditev na standardno dvojno "V" oje.

 • vrvenica-varovalo
 • specialne

  DIN okčesni priklop
  Avtomatski priklop