Luči in električna napeljava

Na zalogi držimo luči za prikolice (večfunkcijske zadnje, pozicijske, bočne, gabaritne, za tablico, delovne), vtikače, vtičnice, adapterje in različne kable za prikolice (komplete kablov, posamezne kable in kabel na meter) ter nosilce za luči. Najbolj pogosto uporabljane luči proizvajalcev Aspock, Jokon, Fristom, Radex in Knott imamo vedno na za...

Na zalogi držimo luči za prikolice (večfunkcijske zadnje, pozicijske, bočne, gabaritne, za tablico, delovne), vtikače, vtičnice, adapterje in različne kable za prikolice (komplete kablov, posamezne kable in kabel na meter) ter nosilce za luči. Najbolj pogosto uporabljane luči proizvajalcev Aspock, Jokon, Fristom, Radex in Knott imamo vedno na zalogi. Če iščete določeno luč, najlažje je, da v iskalnik (zgoraj desno) vpišete ime ali del imena luči (na primer Multipoint, Multipoint, Radex, Jolon, LED, zadnja luč, bočna luč, pozicijska luč).

Več

Luči in električna napeljava Izdelki so v podkategorijah

Podkategorije

 • Zadnje luči

  V tem oddelku so zadnje luči za prikolice znanih proizvajalcev Aspock, Jokon in Radex. Te luči so bolj znane pod svojimi komercialnimi imeni ( Minipoint, Midipoint, Multipoint, Earpoint ipd....). Razen luči v tem oddelku so posamezni pokrovi oziroma "stekla" za zadnje luči različnih proizvajalcev.

 • Pokrovi-stekla zadnjih...

  Pokrovi oziroma "stekla" za zadnje luči proizvajalcev Aspock, Jokon, Radex, Knott, Humbaur in drugih proizvajalcev svetilnih teles za prikolice.

 • Bočne luči

  Bočne /stranske, oranžne/ luči so obvezne za priklopna vozila daljša od 6 metrov

 • Gabaritne luči

  Gabaritne luči so obvezne le na priklopnih vozilih ki so širša od 2,1 metra. Posamezni modeli luči imajo že priklopljen kos kabla za hitrejšo in lažjo zamenjavo.

 • Pozicijske luči

  Pozicijske luči za prikolice, različnih proizvajalcev in znamk (Aspöck, Jokon, Flexipoint, Squarepoint, Posipoint, Monopoint). Te luči so obvezne kadar je priklopno vozilo širše od 1,6 metra) Vse luči v tej kategoriji so bele barve.

 • Luči za registrsko...

  Luč za osvetlitev registrske tablice prikolice. Posamezni modeli imajo že priklopljen kos kabla, ki omogoča hitrejšo in lažjo zamenjavo.

 • Luči za meglo in...

  Luči za meglo in vzvratno vožnjo. Posamezni modeli luči imajo že priklopljen kos kabla, za hitrejšo in lažjo zamenjavo.

 • Odsevniki

  Odsevniki različnih oblik in barv (trikotni zadnji rdeče barve, okrogli pozicijski bele barve, okrogli in kvadratni oranžne barve ). Posamezni odsevniki so samolepilni, posamezni pa se vijačijo.

 • Ostale luči

  Delovne luči in ročne svetilke.

 • Nosilci luči za prikolice

  Nosilec luči za prikolico, kotni nosilec. Posamezni nosilec je namenjen le določenemu tipu luči.

 • Vtikači, vtičnice,...

  Posamezni vtikači, konektorji, kabli in prehodi-vmesniki (7 na 13 ali 13 na 7 kontaktov) za avtomobilske prikolice. Na vašo zahtevo vam sestavimo tudi komplet za prenovo električne instalacije prikolice.

 • Kabli za prikolice

  V tem oddelku držimo tipske kable za prikolice in posamezne kable za izdelavo oziroma popravilo napeljav na prikolicah.

 • Komplet luči z magneti

  Kompleti luči z magneti (različni kompleti imajo različne dolžine kablov in različne konektorje)