Kolesa, platišča, gume

Na zalogi imamo kompletna kolesa za prikolice (platišče+guma) velikosti 8", 10", 12", 13" in 14". Razen tega imamo posamezne pnevmatike različnih profilov in velikosti ter različnih nosilnosti. Prav tako so na zalogi posamezna platišča (jeklena in aluminijasta) z različnim številom in delitvami vijakov. Prikolice evropske izdelave, do skupne mas...

Na zalogi imamo kompletna kolesa za prikolice (platišče+guma) velikosti 8", 10", 12", 13" in 14". Razen tega imamo posamezne pnevmatike različnih profilov in velikosti ter različnih nosilnosti. Prav tako so na zalogi posamezna platišča (jeklena in aluminijasta) z različnim številom in delitvami vijakov. Prikolice evropske izdelave, do skupne mase 750 kg, običajno imajo delitev vijakov 100x4, razen Anglije, ki uporablja cole in Italije, ki uporablja delitev "Fiat 98x4". V zadnjem času tudi Ellebi prehaja na delitev 100x4. Prikolice evropske izdelave, pri katerih je NDM prikolice 1000 kg in več imajo po navadi delitev vijakov 112x5.

Več

Kolesa, platišča, gume Izdelki so v podkategorijah

Podkategorije

 • Kolesa velikosti 4 col

  Kompletna kolesa velikost 4''  (Polna guma že montirana na platišče)

 • Kolesa velikosti 8 col

  Kompletna kolesa velikosti 8" (plašč je že montiran na platišču), posamezni platišči velikosti 8" ter posamezna platišča primerna za 8" plašče.

 • Kolesa velikosti 10 col

  Kompletna kolesa za prikolice velikosti 10" (plašč že montiran na platišču), posamezni platišči velikosti 10" ter posamezna platišča primerna za 10" plašče.

 • Kolesa velikosti 12 col

  Kompletna kolesa za prikolice velikosti 12" (plašč je že montiran na platišču), posamezni platišči velikosti 12" ter posamezna platišča primerna za 12" plašče.

 • Kolesa velikosti 13 col

  Kompletna kolesa za prikolice velikosti 13" (plašč je že montiran na platišču), posamezni platišči velikosti 13" ter posamezna platišča primerna za 13" plašče.

 • Kolesa velikosti 14 col

  Kompletna kolesa za prikolice velikosti 14" (plašč je že montiran na platišču), posamezni platišči velikosti 14" ter posamezna platišča primerna za 14" plašče.

 • Kolesa velikosti 15 col

  Kompletna kolesa za prikolice velikosti 15" (plašč je že montiran na platišču), posamezni platišči velikosti 15" ter posamezna platišča primerna za 15" plašče.

 • nosilec-vijak-ventil

  Nosilec kolesa za prikolico, kolesni vijak, kolesni ventil.